Mbyllet afati kalimtar në basketboll: Drilon Hajrizi nuk transferohet te Trepça, por te kjo skuadër

Sot ka përfunduar afati kalimtar në basketbollin e Kosovës.

Klubet e Superligës, Ligës së Femrave dhe Ligës së Parë kanë bërë shumë transferime.

Ndërkohë, të premten do të bëhet hedhja e shortit për Superligën, Ligën e Femrave dhe Ligën e Parë. Edicioni i ri në basketbollin e Kosovës do të fillojë me Superkupën e Kosovës, më 24 shtator në Rahovec, në të dyja konkurrencat, derisa java e parë e Superligës do të zhvillohet më 28/29 shtator.

Lista e plotë