Mbrojtësi kosovar i Juventusit zgjedh Zvicrën U-21, para Kosovës

Mbrojtësi 19-vjeçar, Albian Hajdari, është ftuar nga përfaqësuesja U21 e Zvicrës.

Pasi Ardon Jashari u ftua nga Zvicra A dhe Beqir Omeragiq do të mungojë po ashtu, selektori i U21 të Zvicrës, Patrick Rahmen, ftoi të hënën Hajdarin dhe Serge Muellerin.

Shpresat e Zvicrës luajnë miqësore me Japoninë dhe Norvegjinë. Hajdari fillimisht u ftua nga Zvicra U20 dhe tani grumbullohet me U21.

Hajdari është lojtar i Juventusit, por i huazuar te Lugano e Superligës së Zvicrës. Ai ka luajtur për U16 e U17 të Zvicrës.

Kosova me tre futbollistë të lënduar, kush mund t’i zëvendësojë ata?

Kombëtarja e Kosovës për dikë nderë e krenari, për dikë trampolinë e “gomë rezervë”, deri kur kështu?