Mavrajt nuk i ka vdekur babai

 

Armand Duka dha lajmin për vdekjen e babait të Mërgim Mavrajt, mirëpo kjo është mohuar nga vetë lojtari për Super Sport.

“Ishte lajm fals, nuk e di kush e shpiku. Babai im dhe familja ime janë në duar të Zotit. Janë shëndosh”, tha ai.