Maskohet dhe feston

Trajneri Ronald Koeman ka dalur të festoj me miq e tij, pas paraqtijeve të mira si trajner i Southamptonit.

Ai javë më parë është zgjedhur edhe si trajneri më i mirë i muajti për herë  të dytë. Ai kishte vënë edhe maskë.