Martohet Genci

Disa nga sportistët në vitin 2015 i kanë thënë lamtumirë beqarisë e disa pritet të bëjnë në ditët, javët e muajit e ardhshme. Genc Sermaxhaj, futbollist i lirë, i cili një kohë luajti për Prishtinën, Dritën, Fushë-Kosovën dhe Gjilanin, si dhe ish-anëtar i Kosovës, do t’i i jep fund beqarisë, duke u martuar me Ritën. Ata një kohë të gjatë ishin në lidhje dhe në fund vendosën të martohen.

Genci ka 26 vjet, ndërsa Rita 25, ndërsa ceremonia mbahet sonte!

 

11091216_999999256677937_3848091951244448519_n