Luani në Kosovë, realizon disa takime (FOTO)

Presidenti i Komitetit Olimpik Ndërkombëtar (KON), Thomas Bach, gjatë vizitës në Kosovë e ka takuar një figurë të njohur të sportit botëror.

Në fakt, ish boksieri i famshëm kosovar, Luan Krasniqi, ka ardhur për vizitë në vendlindje, dhe e ka takuar njeriun numër 1 të sportit botëror, me të cilin ka biseduar dhe e ka përgëzuar për njohjen e Kosovës.

Krasniqi shoqërohej nga presidenti i FC Prishtinës, Remzi Ejupi, dhe bashkërisht kanë takuar krerë të sportit kosovar.

LU