Lojtarja e Manchester Cityt ndihmon Mitrovicën

Futbollistja nga Mitrovica, Kosovare Asllani ka dërguar disa pale këpucë për klubin e futbollit të femrave Mitrovica.

Kryetari i klubit, Hajrullah Haxhiu dhe trajneri Seid Onbashi, si dhe vajzat e klubit, falënderojnë Kosovaren dhe familjen e saj.

Kjo nuk është hera e parë që lojtarja e Manchester Cityt ndihmon Mitrovicën.

received_10211969969477621

kosovare