Lojtari i Përfaqësueses së Kosovës feston ditëlindjen për pavarësi

Faton Toski sot ka dy festa. Ai festoon ditëlindjen e 28-të të tij dhe njëherit përvjetorin e shtatë të pavarësisë së Kosovës.

Lojtari i Përfaqësueses së Kosovës është pjesë e FSV Frankfurtit në Bundesliga 2 të Gjermanisë.

Ai ka edhe katër ndeshje me Kosovën, të zhvilluara vitin e kaluar. (Gazeta Olle)