Lojtari i Superligës me emër polak!

uperliga e ka një lojtar me emrin polak. Është ky portieri i Hajvalisë, Yacek Troshupa. Ai ka edhe një emër shqip, Deniz.

Në protokollin e ndeshjes me Prishtinën, ishin të shkruar të dy emrat e tij, Yacek Deniz.

Troshupa ruajti portën e Hajvalisë ndaj Prishtinës, duke treguar cilësi të lartë.

Gazeta Olle mëson se ai ka lindur dhe është rritur në Poloni. Babai i tij është shqiptar, kurse nëna polake. (Gazeta Olle)

prot