Lojtari i Përfaqësueses së Kosovës kalon në Bundesliga

Stuttgart Kicker – FC Brentford. Ishte Muhadin Halimi babai i lojtarit që nuk e miratoi transferimin e djalit të tij në Angli.

“Për ne ka qenë gjithmonë e qartë se Besar do të mbetet në Gjermani”, thotë konsulenti dhe babai i Besar Halimi, shkruan Gazetaolle.com.

Ai është i sigurt se së shpejti djali i tij do të nënshkruaj me skuadrën e Bundesligas, FSV Mainz 05. “Oferta është konkrete, dhe nuk do të zgjasë edhe shumë”, tha Halimi.