Lojtari i Kosovës, eurogol në Malajzi (VIDEO)

Liridon Krasniqi ka disa ditë që e ka nisur një aventurë të re në Malajzi, pas gjysëm viti plotësisht të dëshuar në Turqi.

Ai tashmë ka gjetur edhe golin e parë me skuadrën e tij, ndërsa ka festuar me shqiponjë duke tregu prejardhjen e tij. “Erdhi edhe goli i parë me skuadrën e re. I lumtur me golin dhe me fitoren 2:1. Faleminderit për mbështetjen e madhe që po ma jepni”, shkoi Krasniqi në faqen e tij në ‘facebook’.

Gëzimi i tij ishte i çmendur pasi kishte tetë muaj pa luajtur futboll.

Krasniqi ka qenë pjesë e Kosovës në disa ndeshje.