Logoja e cilës ligë të futsallit, ngjason me atë të PDK-së (FOTO)?

Liga Komunale e Futsallit në Drenas, është një ndër ligat më të organizuara komunale. Nuk mungojnë shikuesit e shumtë kur përballen ekipet në këtë ligë.

Ndryshe, në Drenas dhe në përgjithësi në Drenicë, ka edhe shumë adhurues të Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), transmeton Gazetaolle.com.

Edhe logoja e Ligës Liga Komunale të Futsallit në Drenas, nuk ndryshon shumë me atë të PDK-së. Shikoni fotot më poshtë dhe bëjeni krahasimin. (Gazetaolle.com)

PdkLigaa