Llapi konfirmon fazën përgatitore në Turqi

Llapi ???? ?ë?ë ??? ?ë????????? ?ë? ????ë? ? ?????? ?ë ??????????? ?? ?’? ???????? ?ë ??????? ?ë ??????ë.

Skuadra e Tahir Batatinës stërvitjet do t’i fillojë më 5 janar në Podujevë, ku aty do të jetë deri më 20 janar.

Më 21 janar Llapi do të zhvendoset në Antalia.

Kushtet e favorshme për punë, komplekset stërvitore, kushtet klimatike dhe ndeshjet më kundërshtarë cilësor kanë bërë që Llapi fazën e dimrit ta kryej në Turqi.

Klubi ka njoftuar që për ndeshjet që do të zhvillohen atje, do t’i njoftojë tifozë me kohë. /Gazeta Olle/

Babai i Milot Rashicës bëhet drejtor i Shëndetësisë në Vushtrri

Zyrtare: Prishtina blindon talentin Rinor Shabani