Llapi bëhet gati, ja si e largon borën (FOTO)

Skuadra e Llapit që është nikoqire e Prishtinës për ndeshjen e Digital Kupës, duke e parë që ndeshja e paraparë për të mërkurën do të zhvillohet, atëherë i është përveshur punës për ta pastruar terrenin nga bora.

Lojtarët e kësaj skuadre së bashku me shtabin teknik dhe ekonomët e klubit, kanë filluar ta largojnë borën nga fusha, ku shihet edhe nga foto.

Llapi do të luaj kundër Prishtinës pas disa vitesh, ndërsa  kjo ndeshje do të gjykohet nga Befsort Kosumi.

 

llapi 1

 

llapi 2

 

llapi 3

 

llapi 5