“Livescore” një herë ia shtynë ndeshjen Hajvalisë, pastaj e fshinë krejt

Derisa më herët sajti i njohur botëror i rezultateve, “Livescore”, e kishte në program Hajvalinë dhe ndeshjen e saj miqësore me Sionin, gjërat duket se kanë ndërruar.

Fillimisht ky sajt e shtyu fillimin e ndeshjes për 5 minuta (nga 17:00 në 17:05), ndërsa më pas e ka hequr nga programi i ndeshjeve tjera miqësore. /Olle

cats
Para fillimit të ndeshjes

34
Pas fillimit të ndeshjes