LIVE: Prishtina e pandalshme, përfundon çereku i tretë

Edhe në periudhën e tretë basketbollistët e Sigal Prishtinë, u treguan më të mirë duke arritur që me një mbrojtje të fort dhe sulme të suksesshme të ngrisin epërsinë e tyre deri në 10 pikë e cila ishte më e larta në këtë takim.

Deri në fund të çerekut të tretë kryqytetasit arritën ta përfundoinin me rezultat 59:49.

Në këtë periudhë i pandalshëm ishte organizatori Jordan Hulls, i cili ka eksploduar duke shënuar nga secila pozitë.