Liria-Prishtina, kronika e ndeshjes së tensioneve në Prizren

Në stadiumin Përparim Thaçi në Prizren, Liria fitoi ndaj Prishtinës, për tu larguar nga zona e rrezikshme, ndërsa Prishtina me këtë humbje i vështirëson vetes punët edhe më shumë.

E në një ndeshje të tillë kishte edhe tensione dhe super-rast të lëshuar nga mysafirët.

Për më shumë shikoni kronikën e Tribuna Channel.