Liria nxjerr në treg tri lloje kartelash, por sa kushtojnë ato?

Bordi i Lirisë ka vendosur që të nxjerr në shitje tre lloj kartelash. Me kartelë Gold, në ndeshje mund të kenë qasje 1+2 vetë (persona). Pra, bartësi (blerësi) kartelës dhe dy të tjerë. Çmimi i kartelës është 100 euro.

Me kartelë Silver, në ndeshje mund të kenë qasje 1+1 vetë (person). Pra, bartësi (blerësi) dhe një tjetër person. Çmimi i kartelës është 50 euro. Me kartelë Bronz, në ndeshje mund të ketë qasje 1 vetë (person). Çmimi i kartelës është 30 euro. /Gazeta Olle

55