Liria merr infuzion për edicionin e ri FOTO”(

Liria e gjetur një sponsor të ri.

Drejtues të Lirisë dhe të kompanisë ‘Ujë Rugove’ kanë arritur marrëveshje bashkëpunimi për sponsorizim.

“Gjatë stinorit 2017/2018 Liria do të kosumojë në secilën ndeshje ‘Ujë Rugove’ nga stafi profesional, futbollistët, drejtues të ekipit të parë e anëtarë të shkollës së futbollit. Poashtu, këtë ujë do të konsumojnë edhe ekipet mysafire. Pra, ‘Ujë Rugove’ do të jetë ujë zyrtar i Lirisë”, thuhet në marrëveshjen e nënshkruar nga drejtuesit e kësaj kompanie, përfaqësuar nga Rina Kapiti-Bromer dhe Bashkim Kajdomçaj nga KF Liria.

20842203_1258538967607036_7251334097859333583_n