Liria barazon me Ballkanin

Liria dhe Ballkani e kanë shfrytëzuar mesjavën e lirë, për ta zhvilluar një takim miqësor para filimit të stinorit pranveror.

Takimi i rivalëve nga Rrafshi i Dukagjinit përfundoi pa fitues, 0:0, ku në 90 minutat e zhvilluara në fushë, loja ishte pa ndonjë ngarkesë dhe e cilësisë mesatare.