Linku i Youtube pa pengesa për super-ndeshjen Barcelona-Atletico

Ndeshjen ndërmjet Barcelonës dhe Atletico Madridit, ju që s’mund ta shihni në TV, një gjë të tillë mund ta bëni përmes linkut të mëposhtëm.

Linku është i “Youtube”, me kualitet të lartë dhe pa pengesa.