Liga e Parë vjen sot me 5 ndeshje

Sot zhvillohen 5 ndeshje të xhiros së 24-të të Ligës së Parë në futboll, të cilat pritet të jenë shumë interesante.

Më poshtë i keni çiftet dhe gjyqtarët. Të gjitha takimet fillojnë në ora 15:00.

E shtunë
KEK-u – 2 Korriku
Sh.Murtezi. B.Bunjaku. F.Jashari

Fushë Kosova – Luftëtari
A.Shala. N.Bala. F.Kiqina

Ballkani – Rahoveci
V.Kastrati.A.Latifi. B.Rama

Ramiz Sadiku – Trepça
D.Çaka. E.Zeqiri. A.Ltifi

Kosova (P) – Flamurtari
S.Hajdari.O.Krasniqi. G.Hyseni