Liga e Parë: Rezultatet dhe renditja

Llapi nuk ka lëshuar pe, dhe ka mposhtur Fushë Kosovën në udhëtim 1:0, në javën 28 të Ligës së Parë. Golin e ka shënuar Mërgim Boshnjaku.

Liria u mposhtë nga Ballkani 1:0. Flamurtari u ndal nga Dukagjini 0:0.

 

Rezultatet – Java 28

KEK-u – 2 Korriku                2:0

Fushë Kosova – Llapi         0:1

Ballkani – Liria                     1:0

Rahoveci – Ulpiana             4:1

Flamurtari – Dukagjini      0:0

Ramiz Sadiku – Lepenci    3:2

Kosova (P) – Deçani           0:0

Vllaznia (P) – Gjilani          2:1

 

Renditja

Llapi                           28       69

Liria                            28       61

Gjilani                         28       52

Flamurtari                28       49

Fushë Kosova          28       43

Rahoveci                   28       38

Vllaznia                     28       37

KEK-u                         28       38

2 Korriku                  28       36

Ramiz Sadiku           28       36

Dukagjini                  28       35

Kosova (P)                28       33

Ballkani                     28       33

Deçani                       28       27

Ulpiana                      28       25

Lepenci                      28       22

 

 

Foto: Mërgim Muçolli