Liga e Parë – Orari dhe gjyqtarët

Java 22 e Ligës së Parë është në program këtë fundjavë, derisa sot janë bërë publike edhe oraret e ndeshjeve dhe delegimi i gjyqtarëve.

Këtë javë nuk pritet të ketë ndonjë derbi.

 

E shtunë – ora 14:00

Ballkani –  Trepça

G.Shala. V.Kelmendi. A.Peshteri

 

Fushë Kosova – 2 Korriku

E.Zasella. A.Jupolli. J.Gashi.

 

Kosova (P) – Dukagjini

Sh.Murtezi. B.Bunjaku. B.Berisha

 

E diel – ora 14:00

Vëllaznimi – Luftëtari

A.Shala..N.Hysenaj. F.Kiqina

 

KEK-u – R-Sadiku

D.Qaka. H. Llallo. E.Bicaj

 

Vitia – Ferizaji

F.Tahiri. G.Mehmeti. H.Ademi

 

Behari – Flamurtari

L.Fejza. A.Bucolli. E.Gashi.

 

Vllaznia (P) – Rahoveci

S.Hajdari. O.Krasniqi. B.Ismajli