Liga e Parë – Orari dhe gjyqtarët

 Në fundjavë do të luhet java 24 e Ligës së Parë, derisa sot është bërë edhe delegimi i gjyqtarëve.

 

E shtunë – ora 15:00

KEK-u – 2Korriku

Sh.Murtezi. B.Bunjaku. F.Jashari

 

Fushë Kosova – Luftëtari

A.Shala. N.Bala. F.Kiqina

 

Ballkani – Rahoveci

V.Kastrati.A.Latifi. B.Rama

 

Ramiz Sadiku – Trepça

D.Çaka. E.Zeqiri. A.Ltifi

 

Kosova (P) – Flamurtari

S.Hajdari.O.Krasniqi. G.Hyseni

 

E diel – ora 15:00

Vëllaznimi – Dukagjini

S.Isufi. R.Hyseni.H.Ademi

 

Vllaznia (P) – Ferizaj

K.Vula. B.Kepuska. E.Gashi.

 

Vitia – Behari

E.Zasella. B.Ajeti. A.Jupolli