LIGA E PARË – Orari dhe gjyqtarët

 Në fundjavë do të zhvillohet java 23 e Ligës së Parë, derisa sot është bërë edhe delegimi i gjyqtarëve.

Trepça dhe Ferizaj pritet të kenë punë të lehtë.

 

Liga e Parë – Java 23

E shtunë- Ora 15.00

Rahoveci – Vellaznimi

F.Dogani. P.Burrniku. Xh.Sejdiu

 

2 Korriku – Ramiz Sadiku

L.Mustafa .B.Hyseni. E.Gashi

 

E diel – Ora 15.00

Trepça – Fushë Kosova

B.Batalli. G.Hyseni. S.Reqica

 

Dukagjini – Vllaznia (P)

A.Halilaj. N.Hysenaj. F.Kiqina

 

Ferizaj – Kosova (P)

D.Qaka. A.Sadiku. F.Jashari.

 

Flamurtari – Vitia

M.Baliu. A.Latifi. D.Muriqi

 

Behari – KEK-u

I.Cerraviku. R.Hyseni. E.Bicaj

 

Luftëtari – Ballkani

I.Mehmeti. B.Raqi. B.Kabashi