Liga e Dytë – orari dhe gjyqtarët

Është përcaktuar orari dhe gjyqtarët të cilët do të delegojnë ndeshjet e fundjavës në Ligën e Dytë.

 

Liga 2 – Grupi A

 

E shtunë

Leshani – Opoja

(B.Haxhikadrija, A.Fazlija, E.Gashi)

 

E diel

Iliria – Luftëtari

(A.Krasniqi, B.Kabashi, A.Krasniqi)

 

Besa – Rilindja e Kosovës

(L. Metaj, G.Jaha, A. Bajramaj)

 

Minatori e Vicianumi pushojnë.

 

Grupi B

 

E shtunë

Kastrioti – 18 Korriku

(B. Ajeti, I. Mehmeti, V. Bajgora)

 

Kaolini – Vitia

(L. Hasani, E. Tahiri, K. Zejnullahu)

 

Vjosa – Tefik Çanga

(Sh. Jakupi, Z. Rrahimi, G. Ibrahimi)

Rinia – Kamenica

(S. Hajdari, G. Hyseni, B. Rraci)

E mërkurë

Ardhmenia – Bashkimi

(V.Abazi, L.Statovci, K.Maloku)