Liga e Dytë: Ndërprehet ndeshja në Gjakovë, ja rezultatet komplete

Sot janë zhvilluar edhe ndeshjet e xhiros së 20-të të Ligës së Dytë, në dy grupet A dhe B. Fitoren më të thellë e shënoi Luftëtari, që e mposhti Besën 8:0.

Grupi A – Java e 20

Luftëtari – Besa 8:0
Rilindja e Kosovës – Behari 1:1 (është ndërprerë)
Opoja – Iliria 2:0

Grupi B – Java e 20

Bashkimi – Besëlidhja 0-0
Kaolini – Galaksia 7-1
Vitia – Vjosa 5-1
T. Çanga – Kastrioti 3-1