Lidhja Rajonale e Futbollit të Mitrovicës e zgjedh krytarin e ri

Lidhja Rajonale e Futbollit të Mitrovicës e zgjedh krytarin e ri.

Kryetar i LRFM-së është zgjedhur Bardhes Seferi, mëson Zeri.info.

Ai e zëvendëson Adem Qollakajn, i cili ka dal në pension.

Bardhec Seferi është ish-futbollist i njohur i Trepçës dhe disa skuadrave të tjera kosovare.

Kundërkandidat e kishte Hajrullah Haxhiun.

Seferi u zgjedh kryetar me 14 vota pro dhe një kundër.

Kujtojmë se vetëm kjo lidhje nga shtatë sosh sa janë në Kosovë, ende nuk e kishte të zgjedhur kryetarin e ri.