Liburni dominon në futsal, zbulohet futsallisti më i mirë për vitin 2019, si dhe golashënuesi

Ka nisur ceremonia e manifestimit tradicional “Laureatët e Vitit”  e cila mbahet nga FFK.

Në futsal, skuadra më e mirë është shpallur Liburni i Gjakovës, përcjellë Gazeta Olle.

E futbollisti më i mirë në futsall për këtë vit është shpallur Alfred Prenqi, portieri i Liburnit.

Kurse, topshënuesi më i mirë në këtë vit në futsallin kosovar u shpall poashtu futbollisti i Liburnit, Ramadan Alaj.

Një dominim i plotë i skuadrës gjakovare.