Libër dhe film për t’i blerë banesë Aziz Salihut (VIDEO)

Gazetari Cenë Pushkolli ka marrë një iniciativë që ta realizojë një libër dhe një film dokumentar për ish-boksierin Aziz Salihu.

Pushkolli kërkon opinione dhe material nga gazetarët sportiv dhe të gjithë kosovarët brenda dhe jashtë shtetit që ta shkruajë këtë libër.

Pushkolli thotë për “Minuta e Fundit” se nga paratë e shitjes së librit, do t’i blihet një banesë Aziz Salihut.