Lëndim i tmerrshëm i lojtarët të Barcelonës (VIDEO)

Lëndim i tmerrshëm për mesfushorin e Barcelonës, Sergio Busquets. Njëri nga lojtarët e Villarealit ndërhyn ashpër ndaj tij, dhe ia zë në mënyrën më të keqe këmbën Busquetsit.

U desh që lojtari katalunas ta lëshojë fushën me lese.

Villareal dhe Barcelona po luajnë 1:1, në kuadër të Kupës së Mbretit.