Legjenda Kujtim Shala flet për zgjedhjet në FFK dhe përkrah hapur këtë kandidat

Legjenda e futbollit e Kosovës, Kujtim Shala, me vëmendje është duke i përcjellë zhvillimet e fundit në futbollin e Kosovës, sidomos luftën që po bëhet për kryetar të Federatës së Futbollit të Kosovës.

Pësoi tronditje në ndeshjen ndaj Ballkanit, kjo është gjendja e Labinot Ibrahimit

Liridon Krasniqi në lidhje me bukuroshen Agonita, darkë romantike dhe mijëra euro pagesë për dritat e dashurisë në Burj Al Arab