Laura, motivon Romën për derbin (FOTO)

Laura Cremaschi e cila është një showgirl e bukur ka postuar disa foto ku i ka lënë vetëm pak vend imagjinatës.

Laura njihet si një parashikuese e nxehtë e ndeshjeve, duke i bërë parashiket në prapanicë dhe në gjokset e saj.

 

laura

laura 1

 

laura 2

 

laura 3

 

laura 4