Latifi dhe Jashanica zbulojnë me emra klubet që janë duke i kërkuar (VIDEO)

Dyshja e Skënderbeut të Korçës, Liridon Latifi dhe Bajram Jashanica, kanë zbuluar gjatë emisionit Arena në Tribuna Channel, ofertat që kanë momentalisht nga klube gjermane e belge.

Të dy treguan nëse do të mbesin tek Skënderbeu deri në verë, apo do të largohen në janar.