Lakoviç: Kemi fakte të reja, e duam fitoren

Sekretari i Përgjithshëm i Federatës së Futbollit të Serbisë, Zoran Lakoviç, ka thënë që Serbia do të paraqesë prova të reja për ndërprerjen e ndeshjes kundër Shqipërisë.

“Ne do të paraqesim prova të reja në lidhje me ndërprerjen e lojës, që kanë të bëjë me flamurin e “Shqipërisë së Madhe”. Ky provokim ishte i paparë në fushat e futbollit. Qëndrimi ynë thelbësor është që UEFA t’ia jep Serbisë rezultatin zyrtar të ndeshjes dhe kështu të marrim tri pikë. Unë besoj në fuqinë ligjore të gjykatës”, deklaroi Lakoviç për “Novosti”, transmeton Gazetaolle.com.

 

Vendimi pritet të merret nesër, nëse eventualisht nuk del ndonjë shtyrje tjetër. /Gazeta Olle