Lajme të mira për xhudon e Kosovës (FOTO)

Federata e Xhudos të Kosovës Kosovës ka respekt të veçantë në botë dhe ka tejkaluar shumë shtete me emër të madh. Lajmi i mirë për xhudon kosovare, e ka bërë publike trajneri i xhudistet Majlinda Kelmendi, Driton Kuka, duke terguar se krytari Agron Kuka, ka marrë ftesën që të akreditohet si një ndër pesë kryetarët e federatave nga 202 sa i ka IJF.

“Sot në email të federatës vjen ftesa për kryetarin Agron Kuka që të akreditohet si një ndër pesë kryetarët e federatave nga 202 sa i ka IJF në eventin më të madh”, shkroi Kuka, në profilin e tij zyrtarë në ‘Facebook’.

 

10998667_10204922359036648_5871860607751434340_n