Lajm i mirë për Prishtinën

Lajm i mirë për Prishtinën. Njëri prej përforcimeve më të mëdha të bëra gjatë dimrit, Labinot Osmani, iu është bashkuar në përgatitje.

Sulmuesi vushtrrias ishte lënduar javë më parë. “Kam filluar me stërvitje të mërkurën dhe po ndihem shumë. Po stërviti njësoj si bashkëlojtarët tjerë. (Gazeta Olle)