Lajm historik për sportin kosovar

Federata Evropiane dhe ajo Botërore e Volejbollit, kanë sjell lajm historik për sportin kosovar.

Siç merr vesh “Zëri”, të dyja këto organizata e kanë pranuar me drejta të plota Federatën e Volejbollit të Kosovës. Kjo e fundit shumë shpejtë pritet ta konfirmojë lajmin historik.

Tashmë mbeten vetëm futbolli, karlingu edhe shenjtëria në mesin e sporteve Olimpike që ende nuk janë ndërkombëtarizuar.