La futbollin për t’u bërë…

Larg futbollit për të ndjekur një karrierë në botën e modës. Ish lojtarja e kombëtares së Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Abigal Ratchford po kthehet në një hit rrjetesh për shkak të formave të saj shpërthyese.

Ajo e braktisi futbollin disa vjet më parë për shkak të një problemi shëndetësor duke iu dedikuar tërësisht anës femërore dhe portat për të u hapën menjëherë. Pas shërbimit në disa revista të njohura, Abigal duket se e ka realizuar objektivin kryesor pasi aktualisht po punon për një fushatë publicitare të Major League.

abigail-ratchford-854008 d22e25a0-d880-11e3-b60e-45d61941ceb6_BnIB4aUIIAAPPer

jHBLvxMRcP5pVK0s6hv5