Ky ishte rezultati i meçit Krasniqi – Brahmer, për secilin raund

Edhe pse në pamje dukej se Haxhi Krasniqi ishte në epërsi ndaj Brahmerit, deri në raundin e nëntë, kështu nuk tregon rezultati i zbuluar nga televizioni gjerman ‘Sat 1’.

Sipas rezultatit të dhënë, Krasniqi ka qenë më i mirë në raundin e dytë, katërt dhe shtatë, kurse gjashtë raundet tjera i kanë takuar Brahmerit.rezultati