Ky është testi që rekomandohet ta bëjnë futbollistët para rikthimit të Superligës

Në qendrën e fizioterapisë dhe rehabilitimit sportiv, Physio Miracle, tash e disa muaj sportistët mund të bëjnë vlerësimin e kapacitetit aerobik të ushtrimeve duke matur vlerën Max 02.

Kjo bëhet në bazë të moshës, gjinisë, kondicionit të fitnesit me pajisjet e teknologjisë së fundit dhe nën përkudesjen e stafit profesional.

Ky vlerësim do t’iu ndihmojë ta shihni nivelin tuaj kondicional dhe mënyrën se si duhet trajtuar përgatitjet para ndeshjeve. Rëndësia më e madhe e këtij testi është para fillimit të stinorit ose tash pas pushimit nga pandemia e COVID-19.

Ky test po rekomandohet edhe nga ekipjet mjekësore të shumicës së klubeve, por të shikuar kapacitetin e sportistëve para fillimit të aktivitetit profesional dhe garave zyrtare.

Physio Miracle është qendra më e avancuar në rajon sa i përket rehabilitimit sportiv dhe pika referente për klube dhe sportistë dhe e ka lokacionin në Kalabri, Prishtinë. /Gazeta Olle/

Hidhet shorti për edicionin 2021/22 në dy grupet Ligës së Parë – ndeshje shumë interesante

Asgjë nuk ka përfunduar, mesazhi i qartë i Llapit për Shkupin para duelit të kthimit