Ky është presidenti i ri i FIFA-s

Janë mbajtur zgjedhjet në FIFA ndërsa fitues për hërë të pestë me radhë ka dalë Sepp Blatter.

Sepp Blatter ka fituar 133 vota kundrejtë Princit Ali që kishte marrë 73 vota,trasmeton Gazetaolle.com.

Tri vota dolën të pavelefshme.

Është dashur të mbahet edhe raundi i dytë por Princi Ali është tërhequr nga gara.

Arrestime e fundit nuk luajtën e rol në zgjedhjet e mbajtura duke i dhënë fitoren njeriut që për shumë kë e ka prishur futbollin.

Kjo është një befasi pasi që pas arrestimeve të fundit dhe kritikave nga Michel Platini është pritur një humbje e Blatterit.

blaterr