Kush ishte gjyqtari më i mirë dhe më i dobët i javës?

Besfort Kosumi e ka nisur në mënyrën më të mirë edhe stinorin pranver. Ai bashkë me kolegën e tij, Lumturije Muhadrin, ishin më të dalluarit e javës 17 të Raiffeisen Superligës.

Të dy morën notën 4 nga kontrollori Afrim Haliti. Të gjithë të tjerët e kësaj jave u notuan me 3 ose 3.5.

Gazeta Olle ju sjell vlerësimet e kësaj jave.

 

VËLLAZNIMI- PRISHTINA 0:2

 1. HAJRIZ HAJDARI 3
 2. BESNIK MORINA 3
 3. BEKIM RAMA 3
 4. GRAMOS SHALA

 

KONTROLLOR: BEQIR HOXHA

 

KOSOVA V- FERRONIKELI 0:2

 1. SELIM ISUFI 3
 2. JAKUP MUSOLLI           3
 3. IMRAN KABASHI 3
 4. TEFIK MALOKU

 

KONTROLLOR: SHEMSI HUMOLLI

 

TREPCA – BESA 0:1

 1. ARTAN TAHIRI 3.5
 2. DRITON PRENIQI 3.5
 3. BUJAR SELIMAJ 3.5
 4. BURIM JAHMURATAJ

 

KONTROLL: SKENDER HOXHA

 

 

DRENICA- HAJVALIA   1:0

 1. KRESHNIK VULA 3
 2. BENON KËPUSKA 3
 3. MERITON BERISHA 3
 4. NAZMI RACI

 

KONTROLLOR: IBRAHIM DELIBASHZADE

 

 

FERIZAJ – ISTOGU

 1. BAJRAMI GASHI 3
 2. SAFET BERISHA 3.5
 3. GËZIM MEHMETI 3
 4. ISAK CEROVIKU

 

KONTROLLOR: VEHBI IBRAHIMI

 

 

DRITA- TREPCA 89       3:2

 

 1. BESFORT KOSUMI 4
 2. LUMTURIE MUHADRI 4
 3. FATMIR SEKIRACA 3.5
 4. ILIR SHULETA

KONTROLLOR: AFRIM HALITI