Kur fillon afati kalimtar?

Afati kalimtar i janarit për futbollistët në Kosovë fillon më 24 janar dhe mbyllet më 22 shkurt.

Kështu bënë të ditur Federata e Futbollit e Kosovës.

Të gjitha klubet gjatë këtij afati mund të paraqesin lojtarët e rinj për regjistrim në FFK.

Gjatë dimrit nuk pritet të ketë shumë transfere të lojtarëve, shkaku i kontratave që kanë lojtarëve.