Kuka uron të gjithë shqiptarët

Trajneri i Majlinda Kelmendit, Driton Kuka ka shfrytëzuar profilin e tij në ‘Facebook’ për të uruar të gjithë shqiptarët për suksesin e arritur në Kampionatin Evropian nga Majlinda dhe Nora

“Majlinda e Artë Nora e bronztë!Evropiani në Rusi ju përshëndesim gjithē shqiptarëve anembanë Botës!”, shkroi Kuka