Kujdes: Arango kafshon! (VIDEO)

Juan Arango u zu duke kafshuar kundërshtarin e tij.

Në stil të Luis Suarez, Juan Arango i Club Tijauana e ka kafshuar kundërshtarin e tij.

Ngjarja u zhvillua në Meksikë gjatë takimit mes Club Tijuana dhe Monterreyt.

Arango e kafshoi Jesus Zavalan, duke e lënë të lënduar në fushë.