Ku jeni nisë?

Disa skuadra të ragbit në kategorinë e femrave, si ato të Universitetit të Liverpoolit apo të Universitetit të Alabamas, kanë realizuar disa foto që vërtetë zgjojnë kureshtje.

Lojtaret janë zhveshur dhe kanë pozuar, me fotografitë që po e bëjnë xhiron e botës nëpër rrjetet sociale.

3