Ku ishin këtu Hasani, Dabiqaj dhe Broja

Kosova U-21 do ta zhvillojë të hënë ndeshjen kundër Norvegjisë.

Lojtarët u pritën mjaft mirë nga bashkëatdhetarët në këtë vend që kishin ardhur edh t’i shohin nga afër.

Ndërkohë, tre futbollistët, Rron Broja, Albert Dabiqaj dhe Florent Hasani ishin mysafirë në Radio Rilindja në Oslo.

rronbroja

Ata edhe u fotografuan gjatë emisioni të këtij programi.

dabiqaj