Krenaria e re e Thohirit

Pasi ekipi i parë nuk i jap edhe aq vend që të krenohet me ta, Erick Thohir, ka folur me fjlë të mira për kademin e klubit.

Të rinjtë e Interit fituan javë më parë ‘Coppa Carnevale’ duke marrë komplimente edhe nga traineri i parë Roberto Mancini.

Thohir është takua me skuadrën dhe ka dhënë disa deklarata për ‘Inter Channel’ në rrugë.

“Më pëlqen këtu në Appiano”, tha ai.”Kjo kupë e fituar është një burim krenarie për ne. Unë shpresoj që Akademia jonë mund të vazhdojmë të zhvllohet. Vitin e ardhshëm ne do të kemi disa lojtarë që largohen, të tjerë mund vijnë te ne, por unë mendoj se brezi i ‘97 mund të bëjë një ekip shumëtë mirë”.

Presidenti më parë deklaroi se si ai ishte i mprehtë në zhvillimin e sektorit të rinisë, dhe ai këmbënguli edhe sot. “Kjo është arsyeja pse unë do të kem një darkë me ta sonte. Për të festuar fitoren e tyre dhe ëpr të treguar se në do të vahzdojmë të investojm tek të rinjtë”.

Ai foli edhe për akademitë e Interit në botë si ato në Amerikë dhe në Japoni, ndërsa kjo skuadër mendon ta hapet edhe në Arabinë Saudite.